snowboard cipő K2 MAYSIS, INTUITION Comfort foam, BOA-TECHNOLOGY, BLACK
Kedvezmény 86%
138 000 Ft‎

20 000 Ft‎

Hozzáadni a Kívánságlistához
Elérhetőség:
Nincs készleten
Cikkszám:
ST220040
Gyártó:
K2
Kinek:
Unisex / Férfi

"(A termékleírást a google fordító automatikusan lefordította)"<\p>

A K2 Maysis Snowboard Boots jó okkal a K2 legkelendőbb opciója. Őrülten kényelmesek, könnyen beállíthatók, és tárcsázott, kiszámítható teljesítményt nyújtanak. A Boa fűzőrendszer erejére épülő csizmának van egy tekercselése a külső és egy másik a bélés számára, lehetővé téve, hogy szorosan rögzítse a lábát, és teljesen testreszabható legyen. Az extra kényelem érdekében előre fel vannak szerelve Intuition bélésekkel és rezgéscsillapító Harshmellow középtalppal, így ez az édes all-mountain csizma majdnem olyan értékes, amennyire csak lehet.

Flex

Flex minősítés – 7 (1 puha – 10 merev)

Elfér

Gumival megerősített, csuklós mandzsetta felsőrész – A kopásálló, megerősített külső talpgumit a nagy igénybevételnek kitett területeken helyezik el, hogy meghosszabbítsák a csizma élettartamát és növeljék a tartósságot.

Bélés

Intuition™ Control Foam 3D Liner – A nagy és közepes sűrűségű Intuition® hab keverékéből készült, ez a legsokoldalúbb bélésünk. A belső és külső J-Barokkal és a 3D öntött EVA talpbetéttel a Control Foam 3D bélés egész napos kényelmet és támogatást biztosít.

Boa® Conda™ bélésfűző – Szabadalmaztatott K2 bélésfűzőrendszer, amely uretán hevederrel gyengéden átöleli a bokáját, így páratlan saroktartást biztosít. A Boa® Conda™ lehetővé teszi a bélés feszességének és a saroktartásnak menet közbeni beállítását a csizma kívülről, akár kesztyűben is.

Fűzőrendszer

H4 Boa® Coiler – Kábel- és tekercs alapú fűzőrendszer, amely egyenletes feszültséget és egyszerű fűzést biztosít. Ez a rendszer alacsony súrlódású vezetőkkel rendelkezik az egyenletes meghúzás érdekében. A Boa® automatikusan visszahúzza a csipkét, így csizmái szépek és ügyesek maradnak.

TX3 Lacing – A BOA® első textilcsipkéje a snowboard kategóriában, a TX3 újrahasznosított PET-ből készült szerkezeti maggal. Ez a csipke puhább, rugalmasabb megjelenést kölcsönöz a hagyományos csipke jellemzőihez, de a BOA® rendszer kiváló zárását.

Talpágy

3D formázott EVA talpbetét

Egyetlen

Ez a markolat! Prémium gumi külső talp – K2 exkluzív kialakítású, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a lehető legkisebb súly mellett. A Harshmellow™ hüvelyekkel ellátott EVA középtalp csendessé teszi a lábfejet, a kettős gumikeverék pedig páratlan tapadást biztosít a parkolóban és a csomagtartóban.

Harshmellow™ – A Harshmellow™ egy varázslatos csillapítórendszer, amely helyettesíti az ipari szabványos habcsillapító anyagokat. A Harshmellow™ stratégiailag úgy van elhelyezve, hogy csillapítsa a láb alatti vibrációt, hogy „csendesebb” érzést biztosítson a láb alatt, csökkentse az ütközésből eredő vibrációt és csökkentse a fáradtságot snowboardozás közben.

További jellemzők

Endo™ 2.0 – Az Endo 2.0 a technikailag legfejlettebb rendszerindítási konstrukció. A befecskendezett sarokellenző szerkezet erőt és tartósságot ad a csizmának, így szezonról szezonra ugyanazt a reakciót adja. Az Endo 2.0 kialakítás precízebb és simább hajlítást tesz lehetővé, gyors visszapattanással, hogy kisegítse Önt bármilyen leszállásból vagy kanyarból. A rendkívül tartós TPU felépítésével az Endo 2.0 tartós kényelmet, reakciót és tartósságot biztosít minden vezetési stílushoz.

S'Cafe™ Coffee Mesh – A funkcionalitást és a fenntarthatóságot szem előtt tartva a K2 kávéháló újrahasznosított, fogyasztás utáni kávézaccból készül, amelyet fogyasztás utáni újrahasznosított poliészterrel kombinálnak. Ez a háló javítja a szagszabályozást és a nedvességkezelést a szabványos béléshálónkon, és 95%-ban újrahasznosított anyagból készül, hozzáadott vegyszerek nélkül.